Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Antitox cu urzica si papadie tratament infectii genitale si urinare 40 tablete Planta Vorel preturi ieftine

Antitox cu urzica si papadie tratament infectii genitale si urinare 40 tablete Planta Vorel

 
18.53 Ron
(18.53 Ron pret cu TVA)
ntv4590
În stoc
+

Descriere amanuntita a suplimentului alimentar Antitox cu urzica si papadie

Comprimatele din pulberi vegetale Antitox vin in sprijinul organismului, ajutandu-l sa lupte cu diverse afectiuni ce il pot afecta. Acestea sunt extrem de eficiente in cazul afectiunilor cutanate ale aparatului genitourinar si digestiv, dar si in cazul reumatismului, obezitati sau al alergiilor. Comprimatele Antitox sunt in numar de 40 in flacon si reprezinta un excelent aliat pentru tratarea diverselor probleme de sanatate. Sunt recomandate in tratamentul afectiunilor cutanate, infectioase sau inflamatorii de la nivelul aparatului urogenital si digestiv. Totodata, comprimatele Antitox se dovedesc eficiente si in cazul starilor alergice si al reumatismului datorita compozitiei lor. Acestea au la baza extracte vegetale din taraxacum officinale, adica papadie, extracte de urzica, pulberi de brusture, cat si excipienti de comprimare.

Actiunile benefice ale suplimentului alimentar Antitox cu urzica si papadie

Recomandari:

  • Profilactic, cat si curativ in tratamentul afectiunilor cutanate, afectiunilor infectioase sau inflamatorii ale aparatului urogenital si digestiv, in tratamentul gutei, reumatismului, starilor alergice.

 

Ingredientele incluse in compozitia suplimentului alimentar Antitox cu urzica si papadie

  • Extracte vegetale din Taraxacum officinale (papadie), Agropyrum repens (pir), Urtica dioica (urzica), pulberi de Arctium lappa (brusture), Viola tricolor (trei frati patati) si excipienti de comprimare.

 

Modul de administrare al suplimentului alimentar Antitox cu urzica si papadie

  • Intern, 1-2 tablete de 3 ori pe zi, minim o luna.

Nici o recenzie găsită

Lasa o recenzie