Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Tinctura de Ienupar pentru infectii urinare, gastrita, viroze 50 ml Steaua Divina

Tinctura de Ienupar pentru infectii urinare, gastrita, viroze 50 ml Steaua Divina

 
10.71 Ron
(10.71 Ron pret cu TVA)
ntv5188
În stoc
+

Descriere amanuntita a produsului Tinctura de ienupar

Administrata pe cale orala, dupa ce este diluata intr-o cantitate mica de apa, tinctura de ienupar (50 ml) este recomandata ca supliment alimentar ideal pentru tratarea infectiilor urinare, a litiazei urinare, dar si pentru combaterea virozelor respiratorii, a bronsitelor sau a nevralgiilor. Tinctura de ienupar actioneaza pentru optimizarea functiilor aparatelor digestiv, respirator si urinar, avand puternice efecte diuretice, sudorifice, depurative si expectorante. Tinctura de ienupar este recomandata chiar si persoanelor care sufera de reumatism, artroze, artrite sau guta, intrucat are un efect puternic de calmare a simptomelor acestor afectiuni, adica a inflamatiilor si durerilor articulare. Tinctura de ienupar poate fi aplicata si extern, in cazul unor boli de piele precum acneea, eczemele, eruptiile cutanate sau furunculoza, avand ca scop mentinerea sanatatii tegumentelor.

Actiunile benefice ale produsului Tinctura de ienupar

Tinctura de ienupar se recomanda ca adjuvant in:

 • Intern: infectii urinare, litiaza urinara, reumatism, artroze, artrite, guta, lumbago, nevralgii, bronsita, tuse, viroza respiratorie, hepatita cronica, gastrita, colecistita, litiaza biliara, lipsa poftei de mancare, depresie, amenoree;
 • Extern: acnee, eczeme, eruptii cutanate, furunculoza.

Extractul hidroalcoolic de ienupar actioneaza ca si adjuvant in optimizarea functiilor aparatului digestiv, respirator, urinar, mentine in buna stare articulatiile si tegumentele. Este diuretic, sudorific, antiseptic, depurativ, analgezic, antireumatic, bronhodilatator, expectorant, antifebril, emenagog, tonic general, aperitiv.

Ingredientele incluse in compozitia produsului Tinctura de ienupar

 • Fructe de ienupar (Juniperus communis), alcool etilic, apa distilata.

 

Modul de administrare al produsului Tinctura de ienupar

Intern:

 • Adulti si copii peste 14 ani: se iau cate 30-40 picaturi de tinctura de 3 ori/zi, intr-un pahar cu apa plata, la 30 minute dupa masa.
 • Copii intre 7 si 14 ani: se iau cate 10-15 picaturi de tinctura de 3 ori/zi, intr-un pahar cu apa plata, la 30 minute dupa masa.
 • La copii se recomanda administrarea extractului hidroalcoolic in apa calduta, pentru evaporarea continutului de alcool.
 • La copii sub 7 ani se administreaza numai cu acordul medicului fitoterapeut.

Extern:

 • Se fac frictiuni pe zonele dureroase.
 • Pentru efecte optime, se recomanda utilizarea produsului timp de minim 3 luni.

Contraindicatii:

 • Afectiuni in care este contraindicat consumul de alcool, conducatori auto, nefropatii, sarcina, alaptare, copii mici, alergie la oricare dintre componentele produsului.
 • Precautii la administrare: gastrita hiperacida, ulcer gastric si duodenal.
 • Interactiuni medicamentoase: nu se administreaza cu antibiotice si alte tratamente la care este contraindicat consumul de alcool.
 • Poate stimula actiunea diureticelor si hipoglicemiantelor.
Producator:
Steaua Divina