Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Argila 700mg saruri minerale tratament pentru sistemul osos 30 capsule Rotta Natura preturi ieftine

Argila 700mg saruri minerale tratament pentru sistemul osos 30 capsule Rotta Natura

 
10.90 Ron
(10.90 Ron pret cu TVA)
ntv3742
În stoc
+

Descriere amanuntita a remediului naturist Argila 700mg

 
Important supliment mineral, Argila 700mg (30CPS) este un produs naturist conceput de Rotta Natura ce actioneaza benefic la nivelul sistemului osteoarticular si asupra danturii. Acest supliment naturist sustine buna functionare a aparatului digestiv si contribuie la eliminarea toxinelor din organism. Cu efect antioxidant si remineralizant, acest produs restabileste echilibrul metabolic si neuroendocrin. Pansament gastric, argila actioneaza ca un absorbat al gazelor din intestin si s-a dovedit benefica in tratarea enteritelor si colitelor. Argila poate fi de mai multe tipuri, alba, galbena, rosie, verde si gri, iar in functie de tipul acesteia poate fi un bun adjuvant pentru diverse afectiuni. Benefica in eliminarea toxinelor digestive, Argila 700mg de la Rotta Natura este indicata in curele de detoxifiere ale organismului.
 
Cod: ntv3742
 

Actiunile benefice ale remediului naturist Argila 700mg

 
Roca sedimentara , cu un numar impresionant de minerale si microelemente: Ca, Mg, K, Na, Al, Fe, Cu, Zn, Mn, I, Br, As, F, Au, Ag, Li, Se, Sr, Mo,Ti, sub forma de saruri naturale solubile , usor asimilabile, ce ajuta la suplinirea carentelor din dieta zilnica ale acestor minerale si microelemente, cu rol extrem de important in organism. Argila este un supliment mineral, reechilibrant metabolic si neuroendocrin , remineralizant, antioxidant, antiinfectios, tonic si reconfortant. 
 
Efecte: 
•  supliment important de saruri minerale
•  asigura suportul sanatatii sistemului osteoarticular si al danturii
•  mentine sanatea sistemului digestiv
•  detoxifiant (sustine eliminarea toxinelor acumulate la nivel digestiv)
 
Recomandat ca:
•Ca supliment mineral, in tratamentele alopate adjuvante in astenie, migrene, pareze, gastrite, duodenite, ulcere gastro-duodenale, colite, constipatie, diskinezie si litiaza biliara, hepatita cronica, dereglari tiroidiene, ovariene, diabet, infectii urinare, metrite, stres, rahitism, tulburari de dinamica sexuala, sinuzite, rinite alergice, otite, în boala hemoroidala, prostatite.
 

Compozitia remediului naturist Argila 700mg

 
Argila 700 mg.
 

Modul de administrare al remediului naturist Argila 700mg

 
2 cps. de 3 ori/ zi. Se pot administra pana la 10 capsule pe zi.

Nici o recenzie găsită

Lasa o recenzie