Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Doppelherz Aktiv Calciu+Magneziu+Zinc+Seleniu cu efect imunostimulator 30 capsule Queisser Pharma

Doppelherz Aktiv Calciu+Magneziu+Zinc+Seleniu cu efect imunostimulator 30 capsule Queisser Pharma

 
26.11 Ron
(26.11 Ron pret cu TVA)
ntv1356
În stoc
+

Descriere amanuntita a suplimentului nutritiv Doppelherz Aktiv Calciu+Magneziu+Zinc+Seleniu

Doppelherz Aktiv Calciu+Magneziu+Zinc+Seleniu este un supliment alimentar natural ce ofera un aport de vitamine si minerale necesar pentru starea de bine a organismului, avand rolul de a creste rezistenta acestuia la efort. Unul dintre ingredientele pe care le are in compozitia sa produsul nutritiv, calciul, este componentul esential care asigura mentinerea sanatatii sistemului osos. Calciul confera rezistenta oaselor si este un mineral de importanta vitala pentru organism. Prin aportul ridicat de magneziu pe care il contine, Doppelherz Aktiv Calciu+Magneziu+Zinc+Seleniu este un bun adjuvant in functionarea normala a sistemulelor nervos si muscular. Zincul si Seleniul fac din produsul nutritiv remediul ideal pentru intarirea sistemului imunitar, intrucat aceste doua componente actioneaza favorabil pentru o diviziune normala celulara.
Cod: ntv1356

Actiunile benefice ale suplimentului nutritiv Doppelherz Aktiv Calciu+Magneziu+Zinc+Seleniu

Un aport optim de vitamine si minerale este o conditie esentiala pentru starea de bine si mentinerea capacitatii de efort a organismului. Calciul si Magneziul sunt doua minerale de importanta vitala, de care are nevoie organismul nostru pentru activarea si sustinerea a numeroase procese biologice. Deoarece Calciul este in permanenta excretat de catre organism, trebuie sa se acorde o atentie deosebita alimentatiei bogate in calciu, in orice etapa a vietii.
Calciul este o componenta de baza a intregului organism si necesar pentru menținerea sanatatii sistemului osos. Deoarece substanta minerala este o componenta principala a scheletului si ii confera acestuia rezistenta, este important sa se asigure prin alimentatie o cantitate suficienta. Vitamina D3 are functia de "ajutor in asimilarea calciului" si faciliteaza fixarea acestuia in structura oaselor.

Ingredientele incluse in compozitia suplimentului nutritiv Doppelherz Aktiv Calciu+Magneziu+Zinc+Seleniu E 400

400 mg Calciu, 155 mg Magneziu, 8,5 mg Zinc, 0,7 mg Mangan, 20 μg Seleniu, 2 μg Vitamina D3.

Modul de administrare al suplimentului nutritiv Doppelherz Aktiv Calciu+Magneziu+Zinc+Seleniu

Se administreaza 1 comprimat zilnic, in timpul unei mese, cu suficient lichid, fara a o mesteca.

Nici o recenzie găsită

Lasa o recenzie