Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Ulei de Ficat de Cod pentru sistemul osos si cardiovascular 120 capsule Noblesse

Ulei de Ficat de Cod pentru sistemul osos si cardiovascular 120 capsule Noblesse

 
29.76 Ron
(29.76 Ron pret cu TVA)
ntv4780
În stoc
+

Descriere amanuntita a produsului Ulei de ficat de cod

Ulei de ficat de cod (120 CPS) este un remediu bio de la Noblesse Natural, bogat in nutrienti precum vitamina A, D, acizi grasi Omega 3 si multi alti compusi activi, eficient in mentinerea sanatatii tuturor sistemelor din organism. Prin continutul de vitamina A, suplimentul ulei de ficat de cod contribuie la mentinerea unui sistem imunitar sanatos, ajutand la rezistenta organismului impotriva infectiilor bacteriene si virale, precum si la imbunatatirea acuitatii vizuale sau a aspectului pielii. Datorita vitaminei D pe care o are in componenta sa, produsul ulei de ficat de cod joaca un rol esential in mentinerea oaselor puternice si sanatoase, aceasta vitamina fiind un factor important in absorbtia si utilizarea calciului in oase. Acizii grasi Omega 3 din compozitia produsului ulei de ficat de cod ajuta la ameliorarea simptomelor artritei, imbunatatesc functiile creierului si reduc stresul, fiind totodata raspunzatori de sanatatea inimii.

Actiunile benefice ale produsului Ulei de ficat de cod

Ulei de ficat de cod este un ulei bogat in nutrienti, care este derivat din ficatul de Cod si este bogat in nutrienti, cum ar fi:

  • Vitamina A: ajuta la mentinerea unui sistem imunitar sanatos, ajuta la rezistenta la infectii bacteriene si virale, precum si acuitatea vizuala si este benefica pentru o piele sanatoasa. Vitamina A din ulei de ficat de cod este un factor important in dezvoltarea normala si intretinerea oaselor si a dintilor, ca si in mentinerea integritatii epiteliilor;                                
  • Vitamina D: ajuta la mentinerea oaselor puternice si sanatoase. Vitamina D din ulei de ficat de cod este un factor essential in absorbtia si utilizarea calciului si fosforului si dezvoltarea normala a oaselor. Uleiul de ficat de cod, datorita continutului de vitamina D are efecte benefice impotriva rahitismului si in osteoporoza.

Ulei de ficat de cod este o sursa buna de acizi grasi polinesaturati Omega 3, dintre care acidul docosahexaenoic (DHA) si Acid eicosapentaenoic (EPA):

  • Acizii grasi Omega 3 din ulei de ficat de cod au proprietati antiinflamatorii, care ajuta la ameliorarea simptomelor artritei, imbunatatesc functiile creierului, reduc stresul, previn alergiile, astmul bronsic si ajuta la invatare si in tulburari de comportament, inclusiv sindromul bipolar;
  • Acid eicosapentaenoic (EPA) din ulei de ficat de cod este foarte bun pentru sistemul cardiovascular si ajuta la reducerea inflamatiei in intreg organismul. De asemenea, functioneaza ca un antidepresiv natural, are un rol important in ameliorarea unor afectiuni ale inimii;
  • Acidul docosahexaenoic (DHA) din ulei de ficat de cod este, de asemenea un acid gras care este vital vazului, unui sistem nervos sanatos si pentru o piele sanatoasa. Joaca un rol important in dezvoltarea creierului si a sistemului nervos central si si-a dovedit eficienta in conservarea memoriei si combaterea unor forme de depresie.

S-a observat de asemenea ca toti acizii grasi polinesaturati de tip Omega 3 din ulei de ficat de cod au un efect important in mentinerea sanatatii articulatiilor si reducerea simptomelor de amorteala de dimineata si de durere a incheieturilor.

Nici o recenzie găsită

Lasa o recenzie