Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Ulei din seminte de in – sursa naturala de Omega 3 pentru afectiuni cardiace 100 ml Herba Vita

Ulei de in – sursa naturala de Omega 3 pentru afectiuni cardiace 500 ml Herba Vita

 
22.89 Ron
(22.89 Ron pret cu TVA)
ntv3660
În stoc
+

Descriere amanuntita a uleiului din seminte de in

Uleiul din seminte de in (500 ml) este un produs recomandat atat pentru uz intern, cat si extern, cu numeroase efecte terapeutice asupra corpului uman. Bogat in acizi grasi esentiali Omega 3, uleiul din seminte de in contribuie la scaderea colesterolului sanguin si regleaza tensiunea arteriala, prevenind astfel riscul atacurilor de cord si accidentele cerebrale vasculare. Datorita proprietatilor antiinflamatoare, cardioprotectoare, antibacteriene si antiparazitare pe care le are, uleiul din seminte de in este eficient in reglarea tranzitului intestinal si sutine imunitatea organismului. Aplicat extern, pe piele, in cazul unor afectiuni precum ulcerele cutanate, arsurile, eczemele sau abcesele si furunculele, uleiul din seminte de in actioneaza pentru calmarea si cicatrizarea acestora.

Actiunile benefice ale uleiului din seminte de in

Intern:

  • Anticolesterol, are efect pozitiv asupra tensiunii arteriale, in prevenirea atacurilor de cord si in prevenirea  accidentelor cerebrovasculare;
  • Este cea mai bogata sursa naturala de Omega 3;
  • Are actiune antiinflamatoare, cardioprotectoare si de reducere a grasimilor din sange;
  • Are proprietati antivirale, antibacteriene, antiparazitare si antitumorale, este deosebit de eficient in reglarea tranzitului intestinal.

Extern:

  • Contine vitamina E, are efect calmant si cicatrizant, poate fi folosit in tratarea ulcerelor cutanate, arsurilor, eczemelor, abceselor sau furunculelor.

Nici o recenzie găsită

Lasa o recenzie