Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Pulbere de Orz Verde Organica, antioxidant, scade colesterolul 165 tablete Nutritiv Healthy Living preturi ieftine

Pulbere de Orz Verde Organica, antioxidant, scade colesterolul 165 tablete Nutritiv Healthy Living

 
35.70 Ron
(35.70 Ron pret cu TVA)
ntv6419
În stoc
+

Pulbere de Orz Verde Organica - descriere amanuntita a produsului

Pulbere de orz verde se face din frunzele fragede ale orzului, care se usuca si apoi se macina. Se zice ca aceasta planta poate oferi corpului uman toti nutrientii de care are nevoie de-a lungul vietii. Ea contine o multime de minerale, printre care calciu si magneziu, foarte mult potasiu si fier, sodiu, mangan, cupru, fosfor, zinc si iod. De asemenea, Pulbere de orz verde contine vitamine in cantitati mari, dintre care vitaminele A, B1, C, E si K. Aceasta este excelenta in revitalizarea intregului organism, prevenind imbatranirea celulelor, formarea cheagurilor de sange sau subtierea peretilor vaselor sanguine. Aveti colesterolul ridicat sau diabet? Acest produs este eficient in scaderea colesterolului si in micsorarea necesarului de insulina. Pulbere de orz verde elimina toxinele din organism si ajutala refacerea si mentinerea unei flore intestinale normale, deoarece contine multe fibre vegetale. Daca va luptati cu kilogramele in plus, consumarea ei cu regularitate va poate ajuta sa obtineti rezultate bune. Daca stresul si oboseala sunt o constanta in viata dumneavoastra atunci sistemul imunitar va poate fi afectat, iar capacitatea de concentrare slabita. Aceasta pulbere intervine exact in aceste situatii, intarindu-va sistemul imunitar si furnizandu-va energia necesara pentru mentinerea atentiei si tonusului. Consumul nu are efecte secundare. Pulbere de orz verde s-a dovedit a fi un remediu naturist eficient si pentru cei anemici si anorexici, epileptici si cu probleme ale ficatului.

Pulbere de Orz Verde Organica - descrierea amanuntita a compozitiei

  • Ingrediente/capsula: pulbere organica de orz verde, agent de eliberare: celuloza.

Pulbere de Orz Verde Organica - descrierea modului de administrare

  • Doza recomandata: 3 tablete pe zi, cu multe lichide.
  • Va rugam sa retineti: nu depasiti doza zilnica recomandata de suplimente alimentare.
  • Acestea nu ar trebui sa fie utilizate ca un inlocuitor pentru o dieta echilibrata si variata si un stil de viata sanatos.
  • Trebuie sa fie depozitate intr-un loc racoros, uscat, ferit de lumina si care sa nu fie accesibil copiilor mici.
  • In ceea ce priveste afirmatiile despre efectele pe care le au aceste vitamine si minerale, ne raportam la formularile aprobate ale Autoritatii Europene pentru Siguranta Alimentara ("EFSA").
  • In ceea ce priveste beneficiile plantelor secundare, fructelor, boabelor, a substantelor din ierburi facem referire la cele mai recente lucrari din literatura de specialitate.
Producator:
Nutritiv Healthy Living

Nici o recenzie găsită

Lasa o recenzie