Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Sirop de Coacaze Negre cu zahar bogat in vitamina PP 500 ml Hypericum preturi ieftine

Sirop de Coacaze Negre cu zahar bogat in vitamina PP 500 ml Hypericum

 
14.17 Ron
(14.17 Ron pret cu TVA)
ntv5374
În afara stocului

Descriere amanuntita a produsului Sirop de Coacaze Negre cu zahar

Sirop coacaze negre cu zahar (500 ml) de la Hypericum este un produs natural nutritiv indicat pentru vitaminizarea si mineralizarea organismului, avand un efect antiinflamator, dezinfectant urinar si antioxidant puternic. Sursa importanta de calciu, sirop de coacaze negre cu zahar ajuta la formarea oaselor in cazul copiilor si la mentinerea acestuia in limitele normale la adulti, prevenind osteoporoza. Datorita fierului pe care il contine, sirop de coacaze negre cu zahar contribuie si la formarea globulelor rosii, fiind util in cazul starilor anemice sau in perioadele de convalescenta, cand organismul este slabit si lipsit de vitalitate. Sirop de coacaze negre cu zahar imbunatateste functionarea aparatului cardiovascular, fiind un bun adjuvant in hipertensiune arteriala sau insuficienta cardiaca.

Actiunile benefice ale produsului Sirop de Coacaze Negre cu zahar

Actiune farmacologica:

  • vitaminizarea si mineralizarea organismului, dezinfectant urinar si al cailor respiratorii, imbunatatirea circulatiei periferice prin continutul de rutozid si vitamina PP, actiune antioxidanta datorata antocianilor si polifenolilor, imbogatirea sangelui in calciu si fier.

Sirop coacaze negre reprezinta o sursa importanta de calciu, ajutand la formarea oaselor la copii si mentinerea calciului in limitele normale la adulti. Continutul bogat in fier al coacazelor negre influenteaza pozitiv procesul de formare a globulelor rosii, fiind indicat in tratamentul anemiilor, in convalescenta. Datorita rutozidului sirop coacaze negre are rol important in prevenirea accidentelor vasculare. Prin continutul ridicat de vitamina PP stimuleaza circulatia periferica. Previne si amelioreaza ateroscleroza, hipertensiunea arteriala, insuficienta cardiaca.

Datorita antocianilor si polifenolilor, sirop coacaze negre are actiune antioxidanta, in distrugerea radicalilor liberi, antiinflamatoare si antialergica, fapt pentru care se utilizeaza in boli inflamatorii, reumatismale (artrite, artroze), digestive (gastrite, ulcer gastro-duodenal), hepato-biliare, respiratorii (laringite, angina pectorala), in sindromul alergic care insoteste astmul bronsic. Sirop coacaze negre mareste diureza ajutand la eliminarea acidului uric, a calculilor biliari si ameliorarea nefritelor.

Ingredientele incluse in compozitia produsului Sirop de Coacaze Negre cu zahar

  • extract natural din fructe de Coacaz-negru (Ribes nigrum);
  • indulcitor specific;
  • benzoat de sodiu 0.02%.

 

Modul de administrare al produsului Sirop de Coacaze Negre cu zahar

  • Doza medie este de 3-4 linguri pe zi.
  • Doza maxima este de 6 linguri pe zi, dizolvat in apa minerala sau plata, dupa mesele principale, in cure de 6 saptamani.
Producator:
Hypericum