Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Tinctura Antialcool tratament alcoolism cronic si acut 50 ml Hypericum preturi ieftine

Tinctura Antialcool tratament alcoolism cronic si acut 50 ml Hypericum

 
9.42 Ron
(9.42 Ron pret cu TVA)
ntv5395
În stoc
+

Descriere amanuntita a tincturii Antialcool

Tinctura Antialcool (50 ml) este un supliment alimentar bogat in extracte de plante cu proprietati sedative, antidepresive si depurative, avand ca scop ameliorarea simptomelor cauzate de renuntarea la vicii precum alcoolul, in cazul persoanelor dependente. Datorita extractului de sunatoare pe care il contine, tinctura Antialcool ajuta la combaterea atacurilor de panica, a starilor depresive, de irascibilitate sau de insomnie, fiind indicata in special in tratamentul alcoolismului cronic si acut, dar si in migrene sau tulburari de memorie cauzate de dependenta de alcool. Tinctura Antialcool contine si extract de pedicuta, o  planta renumita pentru tratarea alcoolismului si care are efecte benefice si in protejarea ficatului. Tinctura Antialcool corecteaza carentele de vitamina si minerale din organismul persoanelor dependente de alcool si, datorita efectelor antidepresive si depurative pe care le manifesta, calmeaza dorinta de bauturi alcoolice si chiar provoaca aversiune fata de acestea.

Actiunile benefice ale tincturii Antialcool

Tinctura Antialcool adjuvanta in tratamentul alcoolismului cronic si acut, migrene si tulburari de memorie caracteristice dependentei de alcool. Tratamentul trebuie insotit de o alimentatie sanatoasa, de odihna corespunzatoare si de o vointa puternica.

Tinctura Antialcool proprietati:

  • energizante, vitaminizante si mineralizante (corecteaza carentele de vitamine si minerale caracteristice persoanelor dependente de alcool), sedative, antidepresive, depurative, calmeaza dorinta de bauturi alcoolice si provoaca dezgust sau aversiune fata de alcool.

 

Ingredientele incluse in compozitia tincturii Antialcool

  • Sunatoare - Hypericum perforatum, Catina-alba - Hippophae rhamnoides, Pedicuta - Lycopodium clavatum, Papadie - Taraxacum officinale, Brusture - Arctium lappa, Salcie - Salix alba si Cimbrisor - Thymus serpyllum.

 

Modul de administrare al tincturii Antialcool

  • Pentru adulti, 1 lingurita tinctura Antialcool de 3 ori pe zi, dizolvata in ceai Antialcool.
  • Cura este de lunga durata.
  • Poate alterna cu capsule Antialcool.
Producator:
Hypericum